Allt om Björklinge och lite till. Nyheter, Företag på orten, Föreningar, Sjukvård, Skola, Barn och Ungdom, Sport och Fritid...

 

fb21px topborder2 twt21px topborder2 

Allmänna Villkor

bjorklinge.nu garanterar ej att sidan blir utsatt för angrepp och attacker som kan medföra att innehållet ändras. Vi garanterar inte heller att sidan kommer vara tillgänglig 24h per dygn.

Insändare av material ansvarar själva för att bilder och text ej strider mot någon lag ex. personuppgiftslagen samt att insändaren har rättigheterna på den bild / bilder som används.

bjorklinge.nu har rätt att omedelbart ta bort material som kan vara stötande eller som bryter mot någon lag eller anses vara olämpligt på sidan.

Annonstjänsten är en förmedling mellan köpare och säljare och bjorklinge.nu ansvar ej för någon vara eller tjänst.

bjorklinge.nu har rätt att omedelbart avbryta samarbetet med kunder eller annonsörer om de anses olämpliga att finnas på sidan.

bjorklinge.nu återbetalar ej ev. kundavgifter. bjorklinge.nu har ej någon bindningstid för kunder. Vill man avbryta samarbetet med bjorklinge.nu är det bara att kontakta oss så tar vi bort informationen. Ev. avgifter ex.annonsavgift eller årsavgift återbetalas ej.

bjorklinge.nu kan ej garantera att sökmotorer som ex. google indexerar företagsinformationen eller annan information från bjorklinge.nu i sina sökmotorer.

Inget innehåll får kopieras och användas på internet eller i tryck. Men, vill ni får ni gärna länka till bjorklinge.nu samt att ni kan få lov att använda material från sidan efter överenskommelse. Kontakta oss om ni har frågor.

Innehållet på sidan är ibland inskickat från allmänheten samt inhämtat från olika media. Vi kan ej garantera att allt stämmer men hittar du något som inte stämmer så kontakta oss.

Reklam på startsidan betyder att annonsen syns i mittenspalten på startsidan för alla besökare. Reklamen läggs i regel längst upp men kan komma att flyttas ner vid ex. nyheter.

Samma annons på startsidan får endast visas under 1vecka. Vi tillåter inte att man har samma annonser "stående" under längre tid.

Annonser

Senaste kommentarerna

 • alexander eklund said More
  shena!

  Jag har en liten båt som jag skulle vilja ha en båt plats till runt...
 • Ulrika said More
  Hej alla !
  Mitt senaste inlägg kom aldrig med tyvärr, men nu undrar jag om någon...
 • Anna said More
  Hej är det någon som har koll på isdjupet på Långsjön?

  Eller någon som ve...
 • Kristian Jakobsson said More
  Eftersom många känner sig rädda att åka skridskor när puckar och klubbor används över h...

Björklinges nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Väder

klart.se